Да се обезоръжим, за да се чувстваме по-сигурни. Това е 

...
Да се обезоръжим, за да се чувстваме по-сигурни. Това е 
Коментари Харесай

Иво Христов: Европа рискува са умре от политкоректност


Да се обезоръжим, с цел да се усещаме по-сигурни. Това е  логиката на ръководещите . Това постоянно са хора неотслужили, които не могат да изпълнят команда „ спокойно “, само че дават стратегически визии за това по какъв начин би трябвало да се превъоръжи армията, дали би трябвало България да взе участие във война. Те внушават, че доставянето на оръжие на Украйна с нищо не повишава риска за България. Междувременно, преди седмица, гръмна складът на Емилиян Гебрев и самият той подозира, че това е обвързвано с доставките му на оръжие за Украйна. Вероятно има учредения да го подозира. Но ние се вършим, че не виждаме, че войната е към този момент тук. “, 
протягат ръка на конституцията за централизация на властта “
От момента, в който са на власт, няма и месец, Тагарев усили военната помощ за Украйна , в това време се заприказва за изпращане на български медицински екипи в Украйна, за разширение на батальонната група в България до бригада. Това коалиция на мира ли да е? Това отдалечава ли ни от войната или ни доближава? Не Ви ли прави усещане, че  войната пълзи все по на запад . Вече има нуклеарни оръжия в Беларус, които слагат под обсега си цяла Западна Европа “, безапелационен беше Иво Христов.
че парите, които Европа дава за войната в Украйна, ще имат бумерангов резултат на изборите за Европейски парламент догодина.
крайнодесните партии, напълно закономерно, ще пожънат недоволството на европейците от обедняването, от рецесията в Германия, която ще завлече и целия континент . Крайната десница ще вземе толкоз доста мандати в Екологичен потенциал, че не виждам по какъв начин ще бъде образувана комисия. Тогава ще се питаме „ прави ли бяхме, когато гласувахме многомилиардни военни помощи “,   когато се сочехме с пръст „ ти даде ли задоволително на Зеленски? “ и така нататък Но тогава ще бъде късно “, сподели евродепутатът.
Опасността за България е действителна, във всеки един момент . Както и за целия континент, и за целия свят. Когато нуклеарна страна е ангажирана във война, а нейният съперник, в тази ситуация и ние сме част от този Запад, споделя, че ще води война до надвит край, явно играем един рисков покер “, беше безапелационен Иво Христов.
. В Европа протичат огромни процеси, които могат да доведат до разпада на Съюза. Докато разясняваме пилона на Рожен и кой щял да бъде новият еврокомисар,  Франция е на прага на изключително състояние, то се дискутира от държавното управление, само че към този момент бе избегнато. Засега! Германия навлиза в криза и предстоят европейски избори. Всичко това слага на тестване европейските институции “, счита Иво Христов.
от политкоректност , тъй като французите не смеят да изрекат казуса подобен какъвто е. На улиците всеобщо стачкуват французи по паспорт, само че това не са французи по генезис. Разбира се, аз съм склонен, че който има паспорта, би трябвало да има цялостния размер права. Но това не значи, че той по формулировка има същото отношение към страната и същата просвета. Протестиращите постоянно са израсли в друга просвета, капсулират се в своята просвета, постоянно влизат в спор с приемната просвета. Затова тези хора са на улицата. Те вандализират заведенията, комерсиалните площи, горят коли.  И това се случва на фона на голямото обществено напрежение от промяната на пенсиите “, сподели още евродепутатът. 
За контакт с Групата   на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Екологичен потенциал: 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР